Stäng
HEM
LOGGA IN
BLI MEDLEM
GRATISPROV
VÄGEN TILL KÖRKORTET
KÖRKORTSTEORI
VÄGMÄRKEN
HITTA TRAFIKSKOLA

Om iKörkort.nu

iKörkort.nu är en utbildningsplattform för alla som ska ta B-körkort. Här kan du läsa en lättläst sammanfattning av hela körkortsteorin, plugga på alla Sveriges vägmärken, guidas genom alla stegen fram till ditt körkort samt göra ett gratis teoriprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar.

Som medlem på iKörkort.nu får du full tillgång till 1 300 körkortsfrågor med tydliga förklaringar, möjligheten att skapa egna prov där du väljer alla provinställningar själv samt utförlig provstatistik.

iKörkort.nu är webbversionen av vår prisbelönta app iKörkort. Appen har funnits på App Store och Google Play sedan 2010 och har fått över 2 000 kundbetyg med ett snitt på 4,5/5. Appen har även vunnit Bäst i Test i M3, MacWorld och på iPhoneguiden samt blivit omskriven på bland annat Feber, PC för Alla och i Smartare Mobil och DN Motor.

Vi skapade webbversionen eftersom vi märkte att det fanns en stor efterfrågan på en lösning som inte låste användaren till en viss typ av enhet. Med ett konto på iKörkort.nu går det lika bra att plugga på en dator, som på en iPhone, iPad eller Android-telefon eller surfplatta.

Vi kommer att fortsätta utveckla och förbättra iKörkort.nu och har som mål att göra iKörkort.nu till de självklara valet för alla som ska ta B-körkort!