Hem
Bli medlem
Logga in
Prov Prov Prov
Körkortsresan
Vägmärkesspelet
Körkortsteori
Vägen till körkortet
Vägmärken
Hitta trafikskola
Presentkort
Language

Om iKörkort.nu

iKörkort.nu är en av Sveriges ledande onlineutbildningar för dig som ska ta B-körkort. Här kan du som gäst läsa en gratis sammanfattning av hela körkortsteorin, plugga på alla Sveriges vägmärken, göra ett gratis övningsprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar samt spela några av nivåerna i vårt teorispel Körkortsresan.

Som medlem på iKörkort.nu får du bland annat full tillgång till 1 400 körkortsfrågor med massor av bilder och videor på riktiga trafiksituationer, fem olika typer av prov samt spelläget Körkortsresan som gör pluggandet lätt och roligt.

iKörkort.nu är webbversionen av vår prisbelönta app iKörkort. Appen har funnits på App Store och Google Play sedan 2010 och har fått över 5 000 femstjärniga betyg. Appen har även vunnit Bäst i Test i M3, MacWorld och på iPhoneguiden samt blivit omskriven på bland annat Feber, PC för Alla och i Smartare Mobil och DN Motor.

Vi skapade webbversionen eftersom vi märkte att det fanns en stor efterfrågan på en lösning som inte låste användaren till en viss typ av enhet. Med ett konto på iKörkort.nu går det lika bra att plugga på en dator, som på en iPhone, iPad eller Android-telefon eller surfplatta.

Vi arbetar löpande med att utveckla och förbättra vår tjänst och har som mål att vår utbildning ska vara det självklara valet för alla som ska ta B-körkort!