Hem
Bli medlem
Logga in
Prov Prov Prov
Körkortsresan
Vägmärkesspelet
Körkortsteori
Vägen till körkortet
Vägmärken
Hitta trafikskola
Presentkort
Language

Vanliga frågor

Här kan du få svar på de vanligaste frågorna om iKörkort.nu. Om du inte hittar svaret på din fråga kan du kontakta oss.
Räcker det att plugga med iKörkort.nu för att få godkänt på det riktiga teoriprovet?
Ja, medlemsdelen av iKörkort.nu innehåller allt du behöver kunna för att klara det riktiga teoriprovet.
Hur pluggar jag med iKörkort.nu på bästa sätt?
Det lättaste, roligaste och effektivaste sättet att plugga med iKörkort.nu är att spela igenom hela Körkortsresan. När du har klarat spelets alla nivåer har du fått all den kunskap du behöver för att bli godkänd på teoriprovet!
När är jag redo för det riktiga teoriprovet?
När du har klarat hela Körkortsresan eller när du har läst och förstått hela körkortsteorin på iKörkort.nu och regelbundet blir godkänd på teoriproven på iKörkort.nu så är du mest största sannolikhet redo att skriva teoriprovet.
Är teoriproven på iKörkort.nu samma som det riktiga teoriprovet?
Nej, men de påminner mycket om det riktiga teoriprovet. Teoriproven på iKörkort.nu innehåller samma typ av frågor och är ungefär lika svårt. Det är även samma tidspress och gräns för att bli godkänd i teoriproven i iKörkort som på det riktiga teoriprovet.
Är körkortsfrågorna på iKörkort.nu aktuella för i år?
Ja, så fort en ny lag eller trafikregel införs eller förändras så uppdaterar vi innehållet i körkortsfrågorna på iKörkort.nu.
Kan jag lyssna på innehållet på iKörkort.nu?
Ja, iKörkort.nu har integrerat stöd för ReadSpeaker vilket innebär att du som medlem kan få nästan allt innehåll uppläst för dig samdigit som texten markeras, så att du enkelt kan följa med. Läs mer om ReadSpeaker.
Får jag tillgång till appen iKörkort om jag köper ett medlemskap på iKörkort.nu?
Nej, däremot så fungerar iKörkort.nu utmärkt i din webbläsare på din smartphone eller surfplatta.
Vad är det för skillnad på appen iKörkort och iKörkort.nu?
Den största skillnaden är att iKörkort.nu fungerar lika bra alla dina enheter medan appen iKörkort endast fungerar på antingen din iPhone och iPad eller din Android-telefon eller Android-surfplatta. Med att konto på iKörkort.nu kan du alltså plugga på din dator, din iPhone och din Android-surfplatta.

Det är däremot samma körkortsfrågor och körkortsteori på iKörkort.nu som i appen iKörkort.
Hur betalar jag för mitt medlemskap?
Vi använder Klarna Checkout som betallösning vilket gör det möjligt för dig att välja mellan en rad olika betalningsmetoder.
Förnyar ni mitt medlemskap automatiskt?
Nej, vi förnyar aldrig ditt medlemskap automatiskt.

Du kan däremot själv förnya ditt medlemskap när du vill utan att förlora någon tid. Om du förnyar ditt medlemskap innan det har gått ut så läggs den tid du har kvar på det gamla medlemskapet till på det nya medlemskapet. Så om du har 3 dagar kvar på ditt nuvarande medlemskap och du förnyar med 1 månad, så kommer ditt medlemskap att räcka i 1 månad och 3 dagar.
Jag har en rabattkod, hur använder jag den?
För att lösa in en rabattkod klickar du på knappen "Bli medlem" högst upp till höger på sidan. Under de olika medlemskapen så finns det en länk som heter "Klicka här om du har ett presentkort eller en rabattkod". Klicka på den och följ sedan instruktionerna.
Har jag någon ångerrätt?
Ja, enligt distansavtalslagen har du 14 dagars ångerrätt på alla köp. Ångerrätten gäller dock inte om du redan har börjat använda tjänsten.
Får jag låna ut mitt konto till en vän?
Nej, ditt konto är personligt och får endast användas av dig. Vid missbruk kan ditt konto avslutas utan att medlemsavgiften återbetalas.
Kan jag köpa ett presentkort på iKörkort.nu?
Ja, du kan köpa ett presentkort på iKörkort.nu som skickas direkt till din e-post som en utskriftsvänlig PDF.
Erbjuder ni mängdrabatt vid köp av flera medlemskap på samma gång?
Ja, om du vill köpa flera medlemskap till ditt företag eller din skola kan vi erbjuda mycket förmånliga paketpris och betalning mot faktura. Läs mer om våra fleranvändarlicenser.