Stäng
HEM
BLI MEDLEM
LOGGA IN
KÖRKORTSRESAN
VÄGEN TILL KÖRKORTET
KÖRKORTSTEORI
Prov PROV Prov
VÄGMÄRKEN
HITTA TRAFIKSKOLA
PRESENTKORT
LANGUAGE

Våra andra onlineutbildningar

Här kan du läsa mer om våra andra onlineutbildningar.

iKörkortMC.se

iKörkortMC.se är utformad för dig som ska ta MC-kort. Här kan du som gäst läsa en gratis sammanfattning av både den fordonsspecifika MC-teorin och hela grundteorin, plugga på alla Sveriges vägmärken, göra ett gratis övningsprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar samt spela några av nivåerna av MC-Resan.

Som medlem på iKörkortMC.se får du bland annat full tillgång till 1 300 körkortsfrågor för MC med tydliga förklaringar, fem olika typer av prov samt spelläget MC-Resan som gör pluggandet lätt och roligt.

iKörkortMC.se är webbversionen av vår app iKörkort MC. Appen har funnits på App Store och Google Play sedan 2011 och har fått över 3 000 femstjärniga betyg. Appen har hjälpt tiotusentals personer att ta MC-kort, fått toppbetyg av MCM och hojen.nu samt blivit omskriven i bland annat Bike och DN Motor.

iKörkortMoped.se

iKörkortMoped.se är utformad för dig som ska ta AM-kort. Här kan du som gäst läsa en gratis sammanfattning av både den fordonsspecifika mopedteorin och hela grundteorin, plugga på alla Sveriges vägmärken, göra ett gratis övningsprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar samt spela några av nivåerna av Mopedresan.

Som medlem på iKörkortMoped.se får du får du bland annat full tillgång till 900 moped- och grundteorifrågor med tydliga förklaringar, fem olika typer av prov samt spelläget Mopedresan.

iKörkort Moped

iKörkortBE.se

iKörkortBE.se är en av Sveriges ledande onlineutbildningar för dig som ska ta BE-kort. Här kan du som gäst läsa en gratis sammanfattning av både den fordonsspecifika teorin för tungt släp och hela grundteorin, plugga på alla Sveriges vägmärken, göra ett gratis övningsprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar samt spela de första nivåerna av BE-Resan.

Som medlem på iKörkortBE.se får du bland annat full tillgång till 1 600 körkortsfrågor för BE med massor av bilder och videor på riktiga trafiksituationer, fem olika typer av prov samt spelläget BE-Resan som gör pluggandet lätt och roligt.

Jägarexamen Online

Jägarexamen Online är utformad för dig som ska ta jägarexamen. Här kan du läsa en lättläst sammanfattning av hela teorin, studera över 110 artpresentationer samt göra ett gratis övningsprov för att testa provdelen som annars bara är tillgänglig för medlemmar.

Som medlem på Jägarexamen Online får du full tillgång till över 1 300 teorifrågor med tydliga förklaringar, sex olika typer av prov, alla våra högupplösta filmer, utförlig provstatistik och mycket mer!

Jägarexamen Online är webbversionen av vår prisbelönta app Jägarexamen. Appen har funnits på App Store och Google Play sedan 2012 och har fått över 3 500 femstjärniga betyg.

Jägarexamen Online